top of page
OM OSS
MEFOOD & CATERING AB ÄR ETT BOLAG, BILDAT SENSOMMAREN/HÖSTEN 2020 AV MATTIAS EKLUND
 
AMBITIONEN ÄR ATT STARTA EN NY REVOLUTIONERANDE MATTREND I OMRÅDET, GENOM ATT UTÖKA MATUTBUDET OCH KUNNA ERBJUDA FLERA OLIKA LÖSNINGAR AV CATERINGAR. 
 
FOKUS KOMMER KORT OCH GOTT LIGGA PÅ ATT KRÄNGA RIKTIGT "SCHYSST KÄK" PÅ HEMMAPLAN!!

BAKGRUND

IDÉN OCH TANKEN HAR ALLTID FUNNITS DÄR ATT GÖRA NÅGOT NYTT PÅ ORTEN.

 

MATTIAS HAR EFTER MÅNGA ÅRS ERFARENHET UTE PÅ OLIKA HOTELL- KONFERENS & RESTAURANGANLÄGGNINGAR SAMT ÅTSKILLIGA ÅR PÅ KROGEN, NU ANTAGIT UTMANINGEN I CORONATIDER. ATT SATSA PÅ NÅGOT NYTT & EGET SAMTIDIGT SOM HAN FÅR MÖJLIGHETEN ATT PÅ ETT KREATIVT SÄTT, ERBJUDA ORTSBORNA RIKTIGT SCHYSST KÄK TILL VARDAGS & FEST.

26168533_10156099274064571_4312909123162
MEfood.png
nötstek

TANKAR KRING RÅVAROR

EKLOLOGISKT - SVENSKT - NÄRODLAT

DET VIKTIGASTE FÖR OSS ÄR ATT VI SERVERAR KUNDEN/GÄSTEN GOD MAT, MED BRA RÅVAROR, TILLAGAD MED EN ORDENTLIG NYPA KÄRLEK. SAMTIDIGT SOM VI LÄGGER TID PÅ ATT FÅ TAG PÅ DE RÄTTA OCH BÄSTA RÅVARORNA EFTER SÄSONG.

 

VI GYNNAR GÄRNA SVENSKA GÅRDAR OCH JOBBAR MED EN STOR ANDEL EKOLOGISKT. IALLAFALL SÅ LÅNGT DET GÅR. MEN IBLAND MÅSTE MAN VÄLJA. TILL EXEMPEL KANSKE VI VÄLJER EN SVENSK ICKE EKOLOGISK TOMAT FRAMFÖR EN EKOLOGISK TOMAT EXPORTERAD FRÅN SPANIEN. LIKADANT GÄLLER MED KÖTT. VI PÅSTÅR INTE ATT SVENSKA RÅVAROR ALLTID ÄR BÄST MEN ATT PRIORITERA SVENSKT FÖRE EKOLOGISKT ÄR FÖR OSS EN RIMLIG AVVÄGNING SOM INTE BARA GYNNAR SVENSKA BÖNDER OCH BETESMARKER, DET ÄR ÄVEN BRA FÖR KLIMATET.

bottom of page